Klinika KMK

Mjekët Ndërkombëtarë

Staf i Specializuar

Njihuni me Mjekët Tanë

Pranë KMK Klinika Mjekësore mund të gjeni mjekë profesionistë të cilët mund tju ndihmojnë në çdo fazë të problematikave që ju keni me shëndetin.

Op. Dr. Metin Mercan

Kirurg i Përgjithshëm, i specializuar në procedurën e Balonit Gastrik dhe Botoksit Gastrik

Prof. Dr. Giuseppe Martinelli

Mjek Obsteter - Gjinekolog , specialist i laserit Monalisa Touch, problemeve të fertilitetit etj.

Prof. Dr. Umberto Raulo

Mjek Dermatolog dhe Specialist i Dermatologisë Kirurgjikale, specialist i trajtimit me laser

Rezervoni Paraprakisht Konsultën apo Trajtimin me mjekët tanë Ndërkombëtarë për të mos e humbur mundësinë kur ata të jenë pranë Klinikës KMK.