Klinika KMK

Teknologji e Avancuar

Laborator dhe Aparatura të teknologjisë së fundit.

Mjekë të Specializuar

Mjek Shqipëtarë dhe Mjek të Huaj

Mirëqenie e Pacientit

Përkushtim dhe Profesionalizëm

10+

Eksperiencë e gjatë Profesionale

Klinika mjekësore "Komuna e Parisit" është një klinikë multidisiplinare me një eksperiencë të gjatë në dhënien e kujdesit shëndetësor parësor dhe atij të specializuar. Me një staf të kualifikuar dhe me eksperiencë klinike brënda dhe jashtë vendit bashkë me mundësinë e ofrimit të konsulencave nga mjeket më në zë Shqiptar dhe Italian, Klinika ka mundur të bëjë diferencën.

Standarte të Larta

E shpërblyer me çmimin “Klinika më e mirë mjekësore” në vitin 2019 për cilësinë e ofrimit të shërbimit mjekësor sipas standarteve më të larta të kërkuara.

E pozicionuar në një nga pikat Kyçe të Kryeqytetit, me një shërbim dhe asistencë profesionale.

Shërbime Shëndetësore

Departamentet

Mjekë të Specializuar dhe Shërbime Multidisiplinare. Shërbime Mjekësore, Laboratorike, Imazherike dhe Vizita me Mjekë të të Gjitha Specialiteteve.

Rezervoni takimin tuaj.

Plotësoni detajet e mëposhtme për të rezervuar orarin tuaj.  Shëndeti juaj, prioriteti ynë!

  Mjekë Të Huaj

  Në data të caktuara Mjekë të Huaj të specialiteteve të ndryshme vijnë në Klinikën KMK për të realizuar konsulta, vizita apo trajtime. Për t'u informuar mbi mjekët, specialitetin si dhe datat e ardhjes, na ndiqni në Instagram, Facebook ose në seksionin më poshtë.

  +355 69 603 0760

  0 +

  Mjek Spesialist

  0 +

  Klient të Lumtur

  0 +

  Departamente

  0 +

  Total Awards

  Klientë të lumtur

  Vlerësime!

  Klientët tanë janë burimi ynë i Motivimit!